آنچه از نظرتان میگذرد مصاحبه اختصاصی با صدیقه مالکی فرد همسر هاشم خواستار نماینده معلمان ایران است؛
کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام طی یک مصاحبه اختصاصی با خانم صدیقه مالکی فرد همسر سید هاشم خواستار عضو هیئت مدیره کانون صنفی و نماینده معلمان ایران از ایشان خواستیم پیرامون وضعیت این معلم مبارز و فرهیخته توضیحاتی بدهند.
سید هاشم خواستار مهندس کشاورزی، معلم بازنشسته و عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان مشهد، فعال مدنی و نماینده معلمان ایران میباشد.
وی دانش آموخته رشته مهندسی کشاورزی در سال ۱۳۵۵ از دانشگاه کشاورزی ارومیه است که در هنرستان کشاورزی تدریس میکرده است.
قضائیه دیکتاتوری خامنه ای در مشهد آقای هاشم خواستار را در یک حکم قطعی به ۱۶سال حبس و دو سال تبعید محکوم کرده است.
آقای هاشم خواستار یکی از امضا کنندگان بیانیه ۱۴ امضا میباشد که خواستار استعفای خامنهای شدند.
با شیوع بیماری کرونا و خطر آن در زندان ها این زندانی سیاسی با وجود سن بالا در زندان وکیل آباد مشهد بسرمیبرد. آقای هاشم خواستار بدلیل ابتلا به بیماری در زندان نیاز به عمل جراحی دارد اما بدلیل شرایط کرونا حاضر به انجام این عمل در زندان نشده و مسئولین زندان نیز مرخصی استعلاجی را مشروط به اجازه پزشکی قانونی و اقدام دادستان کرده بودند.
توجه شما را به این مصاحبه جلب میکنیم:
درباره سید هاشم خواستار:
شایان ذکر است آقای هاشم خواستار به همراه برخی دوستانش روز ۲۰ مرداد ۹۸ به حمایت از جانباز آزاده دکتر جعفری که به جرم انتقاد به شرایط موجود به۱۳ سال زندان محکوم شده بود جلوی دادگاه خیابان شهید ساجدی جمع شدند تا جهت اعتراض به این حکم ظالمانه تجمعی آرام برگزار کنند هنوز جمع نشده بودند که ۱۴ نفرازاینها که تازه به محل رسیده بودند بوسیله اداره اطلاعات مشهد بازداشت شدند.
این ۱۴نفر را مدت زیادی درزندان انفرادی اطلاعات محبوس کرده واواخر بهمن ۹۸ به زندان وکیل آباد مشهد منتقل کردند. بعد از بازجویی وبازپرسی های طولانی اولین دادگاهشان ۲۸ دیماه ۹۸ درشعبه ۴ دادگاه انقلاب مشهد به ریاست قاضی منصوری برگزار شد.
دراین دادگاه سید هاشم خواستار به ۱۶ سال زندان و۳سال ممنوع الخروجی وسه سال تبعید به نیک شهر دراستان سیستان وبلوچستان محکوم شد.
آخرین دادگاه فرمایشی ۵تیرماه ۹۹ در شعبه ۱۴۹دادگاه کیفری ۲ خیابان دروازه طلایی مشهد به ریاست «قاضی هادی رحیم آبادی» برگزارشد. دراین دادگاه دواتهام به آنها وارد دانستند؛ «اخلال درنظم وآسایش عمومی» و «تشویش اذهان عمومی ونشر اکاذیب»
در نتیجه در مورد اول برای هرنفر یکسال حبس و۷۴ ضربه شلاق وبرای مورد دوم نیز هرنفر به ۷۴ ضربه شلاق ویکسال حبس محکوم شدند.
این مجازات برای آقای خواستار ۳ سال تعلیق شده است.
قابل ذکراست که آقای هاشم خواستار در زمان بازپرسی وبازجویی اجازه داشتن وکیل نداشته است و در دادگاه، وکالت آقای خواستار را آقای محمدحسین آقاسی و غلامحسین دوستعلی مکی برعهده داشتند.
گفتنی است در هر سه دادگاهی که برای آقای هاشم خواستار برگزار شد در پرونده ایشان نوشته شده است که «به علت عجز از تودیع وثیقه فعلا در زندان هستند» در حالیکه خانواده ایشان اعلام کردند که آمادگی گذاشتن وثیقه برای آزادی ایشان را دارند.
وکیل آقای هاشم خواستار، آقای آقاسی از دادگاه درخواست کرد که ایشان را به قید وثیقه آزاد کنند اما «قاضی» منصوری گفت اصلا حرف آزادی را هم نزنید و بازپرس هم گفته بود من اجازه این که به قید وثیقه آنها را آزاد کنم ندارم، در دادگاه قاضی تصمیم خواهد گرفت که آنها را به قید وثیقه آزاد کند یا نه.
سید هاشم خواستار در یک پیام صوتی که در تاریخ ۳مرداد ۹۹ از زندان وکیل آباد مشهد برای ملت قهرمان ایران ارسال کرده است خطاب به قضات جنایتکار و حاکمان خونریز ایران گفت: آهای «حرامزاده ها» ما هنوز زنده ایم و به مبارزه ادامه می دهیم! برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
به کانال نه به زندان نه به اعدام در تلگرام بپیوندید
https://t.me/NoToPrisonNoToExecution