قتل دو شهروند بلوچ در سیستان و بلوچستان با شلیک مستقیم نیروی انتظامی
دو شهروند بلوچ با شلیک مستقیم نیروهای انتظامی در استان سیستان و بلوچستان به قتل رسیدند.
کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام، ۸ خرداد ۱۴۰۱، دو شهروند بلوچ در استان سیستان و بلوچستان بر اثر شلیک مستقیم نیروهای انتظامی به قتل رسیدند.
این شهروندان خالد خارکوهی فرزند حکیم و بلوچ نظر خاکیزهی نام دارند.
منطقه صفرمرزی میلک در زابل
روز دوشنبه ۲خرداد ۱۴۰۱، یک نوجوان بلوچ در منطقه صفر مرزی میلک در زابل توسط نیروی انتظامی با شلیک مستقیم گلوله گشته شد.
این نوجوان خالد خار کوهی فرزند حکیم نام دارد. وی ساکن شهر مرزی دوست محمد بوده است.
به گفته یک منبع مطلع: « خالد با داشتن سند و مدرک، قصد عبور از مرز را داشته که هدف شلیک مستقیم نیروهای انتظامی قرار گرفته است».

منطقه مرزی کوهک از توابع سراوان
بعد از ظهر روز چهارشنبه ۴خرداد۱۴۰۱، یک شهروند به نام بلوچ نظر خاکیزهی ( آدوزهی) فرزند نحود بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای انتظامی در منطقه مرزی کوهک سراوان به قتل رسید.
وی اهل روستای تزگی از توابع شهرستان سوران بوده است.
به گفته یک منبع مطلع : «نیروهای انتظامی با گذاشتن کمین در مسیر عبور سوختبران و کولبران، بدون هشدار و ایست به سمت وی تیراندازی کردند که بلوچ نظر خاکیزهی در دم جان سپرد».
همراه با بلوچ نظر خاکیزهی شهروند دیگری به نام آدوزهی نیز بر اثر شلیک مستقیم نیروی انتظامی مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

به کانال نه به زندان نه به اعدام در تلگرام بپیوندید
https://t.me/NoToPrisonNoToExecution