حکم اعدام پنج زندانی در زندان یزد اجرا شد. شمار زندانیان اعدام شده از ابتدای سال جاری به دستکم ۲۷۷ نفر رسید
کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام، به نقل از حال وش ۲۷ مرداد ۱۴۰۱؛ حکم اعدام پنج زندانی در زندان یزد با اتهامات «قتل» و «مواد مخدر» اجرا شد. این زندانیان عبارتند از حمید نارویی، خدارحم نارویی، سعید کشانی(کاشانی)، امیر شهیکی و سیدعباس موسوی .
بر اساس این گزارش حمید و خدارحم نارویی به همراه سعید کشانی( کاشانی) در یک پرونده مشترک با اتهام حمل و نگهداری مواد مخدر در سال ۹۳ بازداشت و به اعدام محکوم شدند.
امیر شهیکی و سیدعباس موسوی با اتهام قتل بازداشت و به اعدام محکوم شدند.
حمید نارویی فرزند نیاز، ۴۵ ساله، اهل و ساکن زاهدان، متاهل و دارای پنج فرزند خردسال بوده است.
خدارحم نارویی ۴۳ ساله متاهل، دارای فرزند، اهل و ساکن زاهدان بوده است.
سعید کاشانی حدودا ۴۶ ساله متاهل، دارای فرزند، اهل و ساکن زاهدان بوده است.
امیر شهیکی فرزند ابراهیم ۲۳ ساله، مجرد و ساکن روستای چاه ملک از توابع شهرستان ریگان بوده است.
سیدعباس موسوی اهل یزد بوده است.
این هموطنان که چهارنفر آنها از شهروندان بلوچ و یک نفر اهل یزد می باشد روز سه شنبه ۲۵ مرداد جهت اجرای حکم اعدام به سلول انفرادی منتقل شده بودند.
با احتساب اعدام این پنج زندانی در زندان یزد، از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون دستکم ۲۷۷ زندانی اعدام شده اند.
سازمان عفو بین الملل روز چهارشنبه ۵ مرداد در گزارشی نسبت به موج دهشتناک اعدامها در ایران هشدار داده و خواستار توقف آن شد.
به کانال نه به زندان نه به اعدام در تلگرام بپیوندید
https://t.me/NoToPrisonNoToExecution